marți, 1 noiembrie 2011

Cum e mai bine?


E mai bine sa fii lipsit de sentimente?Sa nu iti pese de ceilalti?
Automat,nimeni si nimic nu te poate rani(teoretic),insa asta e solutia la care sa apelam : indiferenta,rautatea?

Poate ca da.
Poate e mai bine sa minti,sa inseli,sa dezamagesti,sa nu iti mai pese,sa ai grija ca ceilalti vor suferi,nu tu.

Poate ca nu...
Poate e mai bine sa traiesti ceva adevarat.E poate mai bine sa traiesti ceva sincer ,chiar daca stii ca la un moment dat visul tau frumos poate deveni un cosmar.

Poate e mai bine  ,de exemplu, sa spui "te iubesc" oricui .Sau sa traiesti o poveste adevarata si frumoasa alaturi de cineva care chiar conteaza pentru tine,chiar daca poate vei fii dezamagit de ea.

Cum e mai bine?


I love hate the way you lie!

7 comentarii:

  1. Cel mai bine e sa fi tu insuti, si daca esti tu insuti si iasa ceva ce nu-ti place inseamna ca nu esti facuta pentru treaba aia, esti un caracter diferit sau...nush.

    RăspundețiȘtergere
  2. E mai bine sa iubesti, si sa fii sincer, pentru ca asa vei avea de castigat chiar daca lumea face exact invers. Lumea nu are valoare. Si intr-o zi ti se va rasplati.

    RăspundețiȘtergere
  3. FOarte frumos <3
    Imi place si cred ca cel mai bine este sa te gandesti la tine prima oara si dupa la ceilalti, ca poate celorlalti nu le pasa de tine.
    Te pwp:*

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm..sincer si eu sunt confuza.Cel putin in momentul de fata incerc sa ma schimb.Sa fiu tot mai indiferenta pentru ca sunt ranita prea mult,insa va trebui sa imi traiesc viata mereu prin indiferenta?!Probabil vor veni si momentele in care vom fi implinite din toate punctele de vedere.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea e ca odata ce alegem sa fim lipsiti de sentimente,incercam doar sa fugim de probleme.Si asta ar insemna lasitate..Si eu am incercat acest lucru candva,doar ca,am realizat ca prin indiferenta mea ii raneam pe ceilalti din jur,si involuntar,pe mine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai bine e sa faci ce simti,sa fii naturala;)

    RăspundețiȘtergere
  7. eu cred ca ar trebui sa fii indiferenta, sa nu-ti pese de cei neimportanti! dar sa nu-i ranesti si sa-i ierti daca ei o fac, sa tratezi cu indiferenta. si sa te preocupe de oamenii care te iubesc ...

    RăspundețiȘtergere