marți, 26 iulie 2011

Un refugiu?

Se spune ca timpul le rezolva pe toate.Cati dintre noi insa cred asta?Cati nu am incercat de exemplu sa ne "inecam"(cum se spune) amarul in ... alcool de exemplu.
Si la inceput mergea.Dupa un pahar,doua,trei parca simteai ca totul nu mai conteaza.Te simteai bine,nu-i asa?Dar dupa cateva ore,cand efectul bauturii trecea,iti aduceai iar aminte.Si de data asta parca durea si mai tare.Apoi,iti era si rau.Spuneai ca sa bei pentru a-ti trece supararea e o prostie.Insa pe urma iti aduceai aminte ca pentru cateva secunde alcoolul parca iti alina suferinta.Asa ca seara urmatoare o luai de la capat...Incet,dar sigur te distrugeai.
Asta pana cand timpul a mai rezolvat din problemele tale.Cand sperai mai putin,cineva a aparut in viata ta.Il cunosteai de ceva timp.Simteai ca este mai special.Mai altfel.
Si soarta a facut sa petreceti ceva timp impreuna.Incepeai sa razi.Te simteai neobisnuit de bine in preajma lui.Erai si tu in sfarsit fericita.Ai ajuns sa-l cunosti din ce in ce mai bine.Ii stiai mai toate defectele ,dar nu vroiai sa schimbi nimic la el ,pentru ca asa cum era el ,te facea fericita.

Acum stii cum e sa iubesti ,si sa fii iubita.
Acum stii ca trebuie sa-ti iubesti viata ,chiar daca te mai incearca ea cateodata.
Acum nu mai ai nevoie sa iti ineci amarul in alcool.Acum stii ca defapt asta nu a fost ,si nu va fii niciodata o solutie.
Acum esti si tu fericita.

I love hate the way you lie!

3 comentarii:

  1. Viața întotdeauna o să ne pună față-n față cu diferite provocări atât fizice, cât și psihice, dar va trebui mai tot timpul să găsești o portiță de ieșire fără de care ești pierdută. Îmi place cum ai scris, m-am regăsit în unele rânduri, mă bucur că ești fericită :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma regasesc foarte mult in ultiimele 2 paragrafe...Imi place postarea:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Alcoolul e un refugiu temporar. Niciodata nu poti scapa de ce te temi.

    RăspundețiȘtergere